/* Διαλέξεις στην Αθήνα: - Μουσειακές Σπουδές (ΕΚΠΑ) */ Διαλέξεις στην Αθήνα

- Μουσειακές Σπουδές (ΕΚΠΑ)


Τρίτη 22 Μαρτίου, Ώρα 7.30 μ.μ

Ομιλία Α. Τσιτούρη με θέμα: «Ιστορίες από το μουσείο: σχεδιάζοντας δράσεις για ένα διευρυμένο κοινό». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Αμφιθέατρο «Ι. Δρακόπουλος», Πανεπιστημίου 30. Η πρόσκληση εδώ.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, Ώρα 7.30 μ.μ
Ομιλία Ομ. Καθηγητή Π. Θέμελη με θέμα: «Αρχαία Μεσσήνη: Το Ανασκαφικό και Αναστηλωτικό Πρόγραμμα». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Αμφιθέατρο «Ι. Δρακόπουλος», Πανεπιστημίου 30. Η πρόσκληση εδώ.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου, Ώρα 6.30 μ.μ
Στο πλαίσιο τού Ζ’ Κύκλου Ομιλιών το Κέντρο Μουσειακών Ερευνών σάς προσκαλεί στην προβολή τού ντοκιμαντέρ «ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ» για το παράνομο εμπόριο ελληνικών αρχαιοτήτων, με καλεσμένο ομιλητή τον δημοσιογράφο Ανδρέα Αποστολίδη. Η προβολή και συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Αμφιθέατρο «Ι. Δρακόπουλος», Πανεπιστημίου 30. Η πρόσκληση εδώ.

--------------------

Το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Μουσειακές Σπουδές» λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μαθήματα διεξάγονται στις αίθουσες Γ45 και Γ46 στο Νέο Κτίριο του Μαθηματικού (4ος όροφος), Πανεπιστημιούπολη, Ζωγράφου. Εργαστηριακά μαθήματα διεξάγονται στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης του ΤΕΙ Αθήνας, Αγίου Σπυρίδωνος, 122 10 Αιγάλεω.

--------------------


Μουσειακές Σπουδές Πανεπιστημίου Αθηνών
Πανεπιστημίου 22,, Αθήνα
ιστοσελίδα: εδώ