/* Διαλέξεις στην Αθήνα: - Ακαδημία Αθηνών: Ομιλίες & Διαλέξεις */ Διαλέξεις στην Αθήνα

- Ακαδημία Αθηνών: Ομιλίες & Διαλέξεις


Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, Ώρα 7:00μ.μ
Εορτασμός τής Επετείου τής 28ης Οκτωβρίου 1940
Κατά την πανηγυρική συνεδρία τής Ακαδημίας Αθηνών για τον εορτασμό τής Εθνικής Επετείου θα μιλήσει ο Ακαδημαϊκός κ. Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος με θέμα: «Ο Πόλεμος 1940-1941».




Τρίτη 7 Ιουνίου, Ώρα 8:00μ.μ

Υποδοχή Αντεπιστέλλοντος Μέλους
Κατά την δημόσια συνεδρία τής Ακαδημίας Αθηνών θα γίνει η υποδοχή του Αντεπιστέλλοντος Μέλους κ. Αντωνίου Βαλαβάνη, Καθηγητή τής Νευροακτινολογίας τού Πανεπιστημίου τής Ζυρίχης και Ιδρυτή και Διευθυντή τού Ινστιτούτου Νευροακτινολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο τής Ζυρίχης. Το νέο μέλος θα προσφωνήσει ο Πρόεδρος τής Ακαδημίας κ. Απόστολος Σ. Γεωργιάδης και στην συνέχεια ο Ακαδημαϊκός κ. Γρηγόριος Σκαλκέας θα παρουσιάσει το επιστημονικό του έργο. Θα ακολουθήσει ομιλία τού κ. Αντωνίου Βαλαβάνη με θέμα: "Recent advances in the endovascular treatment of diseases of the brain".

Τρίτη 31 Μαΐου, Ώρα 8:00μ.μ
Υποδοχή Αντεπιστέλλοντος Μέλους
Κατά την δημόσια συνεδρία τής Ακαδημίας Αθηνών θα γίνει η υποδοχή του Αντεπιστέλλοντος Μέλους κ. Αθανασίου Θεολόγη, Καθηγητή τού Τμήματος Βιολογίας Φυτών και Μικροβίων στο Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας στο Berkeley. Το νέο μέλος θα προσφωνήσει ο Πρόεδρος τής Ακαδημίας κ. Απόστολος Σ. Γεωργιάδης και στην συνέχεια ο Ακαδημαϊκός κ. Κωνσταντίνος Κριμπάς θα παρουσιάσει το επιστημονικό του έργο. Θα ακολουθήσει ομιλία τού κ. Αθανασίου Θεολόγη με θέμα: "The role of ethylene in plant biology".





--------------------
Ακαδημία Αθηνών
Πανεπιστημίου 28
10679 Αθήνα
τηλ. 210-3664700
φαξ 210- 3634806
ιστοσελίδα: εδώ
e-mail: info@academyofathens.gr