/* Διαλέξεις στην Αθήνα: - Εκδόσεις Αρμός */ Διαλέξεις στην Αθήνα

- Εκδόσεις Αρμός


Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, Ώρα 7:00μ.μ
Δημόσιος διάλογος
Με αφορμή την κυκλοφορία τού νέου βιβλίου τού π. Βασίλειου Θερμού με τίτλο: «Έθνος - σκαντζόχοιρος» διοργανώνεται δημόσιος διάλογος με θέμα: «Η αναξιοκρατία στην ελληνική κοινωνία». Ομιλητές θα είναι οι Θάνος Λίποβατς (Ομότ. Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου), Χαρίδημος Τσούκας (Καθηγητής Παν. Κύπρου), Πάνος Νικολόπουλος (Νομικός, Λέκτωρ Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ) και ο π. Βασίλειος Θερμός. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.



Σειρά 4 Μαθημάτων με τον Ματθαίο Γιωσαφάτ

Μεγαλώνοντας μέσα στην ελληνική οικογένεια
Η θύελλα τής εφηβείας
Έναρξη: Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Λήξις: Παρασκευή
2 Δεκεμβρίου
Ώρα 7:00μ.μ
Μετά την επιτυχημένη σειρά μαθημάτων για την ψυχοσεξουαλική ανάπτυξη τού παιδού και τον ρόλο των γονέων, οι Εκδόσεις Αρμός φιλοξενούν τον Ματθαίο Γιωσαφάτ για έναν νέο κύκλο 4 διαλέξεων. Στην νέα σειρά μαθημάτω ο κ. Γιωσαφάτ μάς γνωρίζει την ωραιότερη αλλά ταυτόχρονα και πιο δύσκολη περίοδο τής ζωής τού ανθρώπου: την εφηβεία. Στα μαθήματα θα περιγραφούν οι σχέσεις τού εφήβου με τον εαυτό του, την οικογένειά του και το κοινωνικό του περιβάλλον. Είναι οι σημερινοί νέοι πιο βίαιοι από τους παλαιότερους; Ποιές είναι οι δυσκολίες τής εφηβείας για την οικογένεια και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν;

Για τα μαθήματα υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής. (τηλ.210 3830604, εσωτερικό 3)


Σειρά 10 Μαθημάτων με τον π. Φιλόθεο Φάρο

Έναρξη: Τετάρτη 12 Οκτωβρίου
Λήξις:
Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου
Ώρα 8:00μ.μ

Ένας από τους βασικότερους λόγους των ταλαιπωριών του σύγχρονου ανθρώπου είναι ότι δεν ξέρει να ζει, για να ζει καλά. Ο άνθρωπος δεν ξέρει τη ζωή ενστικτωδώς, όπως τα ζώα. Χρειάζεται κάποιος να του τη μάθει. Οι γονείς του είναι οι σημαντικότεροι δάσκαλοί του. Όμως συχνά οι γονείς είναι ανεπαρκείς και όχι σπάνια κακοί δάσκαλοι. Ο κάθε άνθρωπος έχει ανάγκη και δικαιούται να έχει μία δεύτερη ευκαιρία για να μάθει πως να ζει καλά. Να έχει πληρότητα ζωής. Χρειάζεται να μάθει για τις σχέσεις με τον άλλο, για την κοινωνία με τον άλλο, για τον έρωτα, για τον γάμο, για την ανατροφή των παιδιών, για την εφηβεία, για την υγεία και τη νόσο, για την ψυχική διαταραχή, για τον θάνατο και την υπερβατική διάσταση της ανθρώπινης φύσης. Ο π. Φιλόθεος Φάρος στα δέκα μαθήματα που θα κάνει στο Πατάρι του Αρμού θα προσπαθήσει να συμπληρώσει ή να διορθώσει την γνώση για όλα αυτά, εκείνων που θα συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια, όχι με μονόλογο και διανοητικές ακροβασίες, αλλά με γεύση ζωής.

Για τα μαθήματα υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής. (τηλ.210 3830604, εσωτερικό 3)

[ Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο βιβλιοπωλείο του Αρμού (Μαυροκορδάτου 11, Αθήνα). Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-3830604, (εσωτ. 3) ή με e-mailστην ηλεκτρονική διεύθυνση pr@armosbooks.gr ]

Σειρά 3 Μαθημάτων με τον Δημήτρη Καραγιάννη

Ο Έρωτας στα χρόνια τής Κρίσης
Έναρξη: Παρασκευή 7 Οκτωβρίου
Λήξις: Παρασκευή 21
Δεκεμβρίου
Ώρα 7:00μ.μ

Ο έρωτας είναι άθλημα που απαιτεί διαρκή άσκηση. Διαφορετικά η πορεία θα είναι φθίνουσα και επώδυνη. Όποιος έχει την ικανότητα να υπερασπίζεται την επιλογή του έρωτά του και δεν την χάνει στις πρώτες δυσκολίες, είναι αυτός που δικαιούται να πει ότι υπήρξε όντως ερωτευμένος.
Ο ψυχοθεραπευτής Δημήτρης Καραγιάννης στη σειρά των 3 αυτών μαθημάτων μιλάει για την σχέση τού σημερινού ανθρώπου με τον έρωτα, την διάσωσή του στο γάμο και στις σχέσεις. Μάς αναλύει την σημαντικότητα τού έρωτα στη ζωή ενός ζευγαριού, τις δυσκολίες αλλά και την γοητεία τής περιπέτειάς του.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο βιβλιοπωλείο τού Αρμού. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για δηλώσεις συμμετοχής (210 3830604, εσωτ.3)





--------------------
Εκδόσεις Αρμός
Μαυροκορδάτου 11 ----------------------- Πρασακάκη 5
10678 Αθήνα -------------------------- ---- 54622, Θεσσαλονίκη
τηλ. 210-3304196 & 210-3830604 -------- τηλ. 2310-220992
φαξ 210- 3819439 -------------------------- φαξ 2310-220910
ιστοσελίδα: εδώ
e-mail: pr@armosbooks.gr