/* Διαλέξεις στην Αθήνα: - Πανεπιστήμιο Αθηνών: Αίθουσα Ι. Δρακόπουλος */ Διαλέξεις στην Αθήνα

- Πανεπιστήμιο Αθηνών: Αίθουσα Ι. Δρακόπουλος


ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου, Ώρα 7-9μ.μ
Διάλεξη τού ποιητή κ. Νάνου Βαλαωρίτη με θέμα: «Ο συμβολισμός στην ποίηση» που οργανώνουν το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Ελληνική Εταιρεία για την Προαγωγή τής Ψυχιατρικής και των Συναφών Επιστημών και το περιοδικό «Σημειώσεις».

Τρίτη 18 Οκτωβρίου, Ώρα 7-9μ.μ
Διάλεξη τού κ. Στ. Ροζάνη με θέμα: «Η αρχαία τραγωδία στην ερμηνεία τού σύγχρονου ψυχισμού» που οργανώνουν το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Ελληνική Εταιρεία για την Προαγωγή τής Ψυχιατρικής και των Συναφών Επιστημών και το περιοδικό «Σημειώσεις».

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, Ώρα 9π.μ-9μ.μ
Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, Ώρα 8π.μ-8μ.μ
Σάββατο 22 Οκτωβρίου, Ώρα 8π.μ-4μ.μ
Εργασίες τού 57ου Διεθνούς Συνεδρίου Παιδιατρικής Παθολογικής Ανατομικής που οργανώνει το Εργαστήριο Παθολογικής Ανατομικής τής Ιατρικής Σχολής τού Εθνικού και καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου, Ώρα 7:00μ.μ
Εκδήλωση με θέμα: «Η εμπειρία τού Ελληνοϊταλικού Πολέμου: το προσωπικό ημερολόγιο τού Γρηγόρη Αγγελόπουλου». Την εκδήλωση οργανώνει ο Τομέας Κοινωνικής Θεωρίας και Κοινωνιολογίας τού Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης τής Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών τού Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, Ώρα 7:00μ.μ
Ομιλία τού ψυχιάτρου, ψυχαναλυτή και καθηγητή Ψυχιατρικής τού Πανεπιστημίου La Sapienza τής Ρώμης, κ. Claudio Νeri που οργανώνει ο Τομέας Ψυχολογίας τού Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας τής Φιλοσοφικής Σχολής τού Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Παρασκευή 23 & Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου
Διημερίδα
Το κοινό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: "Εκπαίδευση και Ανθρώπινα Δικαιώματα" τού Πανεπιστημίου Αθηνών και τού Πανεπιστημίου του Λονδίνου σάς καλεί σε διημερίδα με θέμα: «Εκπαίδευση και Δικαιώματα σε συνθήκες Κοινωνικής κρίσης». Στο Αμφιθέατρο «Ιωάννης Δρακόπουλος» τού Κεντρικού Κτηρίου τού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου 30. Η Πρόσκληση και το Πρόγραμμα τής Διημερίδας.




--------------------
Πανεπιστήμιο Αθηνών
Αίθουσα Ι. Δρακόπουλος, Προπύλαια
Πανεπιστημίου 30
106 79 Αθήνα
ιστοσελίδα: εδώ
επικοινωνία: εδώ